Bolu'nun gözdesi Kartalkaya, mevsimin ilk karını aldı Bolu'nun gözdesi Kartalkaya, mevsimin ilk karını aldı

AW077744_07

Vefatının 41. yılında panelle anılacak Vefatının 41. yılında panelle anılacak

Düzce Haber – Düzce’de kırsal bölgelerde yerli ve milli ürünler kullanılarak yapılan beton yollar asfalttan daha ucuza mal edilirken hem de daha uzun ömürlü oluyor.

Düzce’de köylere yerli ve milli ürünler kullanılarak silindirle sıkıştırılmış beton yollar yapılıyor. Düzce İl Özel İdaresi tarafından ilde üretilen çimento ve yine ildte çıkartılan agrega taşı ile yapılan yollar hem daha sağlam hem de daha uzun ömürlü olurken, tam da bir doğa dostu. Ekipler son olarak Nasırlı köyüne bağlı Sarıkasım Mahallesi'ne beton yol serimi yaptı.

Doğa dostu yol yapıldığını belirten köy sakinlerinden Abdurrahim Gürel, “Çok güzel bir çalışma. Beton yol hem doğaya uygun hem sağlıklı bir çalışma. Hem de köyümüze güzel oldu. Yapanlara ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AW077744_01

“YERLİ VE MİLLİ DİYEBİLİRİZ”

Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen ile birlikte bugüne kadar 90 kilometreyi bulan beton yolda incelemelerde bulundu. Vali Aslan, “Nasırlı köyümüzde silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmasını inceliyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde görme imkanımız oldu. Bu konsept son yıllarda çok hızlı bir şekilde gelişiyor. İl Özel İdaresi olarak önemli ölçüde yol ağımızda standart gelişmeyi bu şekilde yapmaya başladı. Geçen sene 70 kilometrelik çalışma yapıldı. Bu yıl sonuna kadar 30 kilometreyi aşmayı planlıyoruz. Silindirle sıkıştırılmış beton tamamı Düzce’den tedarik etme imkanımız olan malzemeler ile yüksek standartta ulaşım konforu veriyor. Çimentoyu, agrega taşını buradan tedarik ediyoruz. Diğer yol çeşidine göre bu yol biraz daha çevreci. İçerisinde petrokimya bulunmuyor. Çimento tarzı malzemeler doğadan elde ediliyor. İçinde yaşadığımız cennet coğrafyayı gelecek nesillere taşıma noktasında da yavaş yavaş biz de asfalt noktasında silindirle sıkıştırılmış betona ağırlık verme eğilimindeyiz. Kullanılan tüm malzemeler 'Madde İn Düzce' diyebileceğimiz malzeme. Bu yüzden yerli ve milli demek abartı olmaz” şeklinde konuştu. İHA

AW077744_05

AW077744_23

AW077744_21

AW077744_20

AW077744_10

Video çekerken, canından oluyordu! Video çekerken, canından oluyordu!

Eğitimde kaybedilen bir insan, sağlıkta umut oldu Eğitimde kaybedilen bir insan, sağlıkta umut oldu

Dionysos kült mekanı aslanlı mozaikle aydınlandı Dionysos kült mekanı aslanlı mozaikle aydınlandı

Ustasından, düşük faturalı ısıtmanın sırları Ustasından, düşük faturalı ısıtmanın sırları

Yürekleri yakan olay! Eşinin acısına dayanamadı, kendini vurdu! Yürekleri yakan olay! Eşinin acısına dayanamadı, kendini vurdu!

Lonely Planet'in Gözdesi İzmir: 2024'te Keşfedilmesi Gereken 10 Şehir Arasında! Lonely Planet'in Gözdesi İzmir: 2024'te Keşfedilmesi Gereken 10 Şehir Arasında!

Hırsızlık girişimi kanlı bitti! Hırsızlık girişimi kanlı bitti!

Yolun karşına geçerken, canından oldu! Yolun karşına geçerken, canından oldu!

Uyuşturucu operasyonunda, bir kişi tutuklandı! Uyuşturucu operasyonunda, bir kişi tutuklandı!

Ak Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı belli oldu! Ak Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı belli oldu!

Güvenlik görevlisi Fatih Meşe Altındağ, sırra kadem bastı! Güvenlik görevlisi Fatih Meşe Altındağ, sırra kadem bastı!

Soğuk denize meydan okudu! Soğuk denize meydan okudu!

Otomobil çarptı, hayatını kaybetti! Otomobil çarptı, hayatını kaybetti!

Editör: Virda Şahin