Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ereğli Yenimahallespor’da değişim sürüyor. A takımı baştan aşağıya yenileyen Ereğli ekibi, şimdi de altyapıya yöneldi. “Değişim ve gelişim” adı altında yönetim tarafından başlatılan proje kapsamında, altyapı koordinatörlüğüne Beden Eğitimi öğretmeni aynı zamanda futbol antrenörü İlgi Sezen getirildi. Sezen’in koordinatörlüğünde Ereğli gençlerine ilgiyi artıracak olan Yenimahallespor, ilçede futbol ve oyuncu gelişimine katkı sağlayacak.

GÜNÜ BİRLİK DEĞİL, UZUN VADELİ PROJE

2023-2024 Süper Amatör Lig sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Ereğli Yenimahallespor’da yönetim, A takımdaki büyük değişimin ardından altyapıda da el attı.

Geleceğin futbolcularını yetiştirme adına uygulamaya konulan altyapı projesi doğrultusunda oluşturacak teknik ekibin koordinatörlüğünü İlgi Sezen yapacak.

Futbolu bıraktıktan sonra altyapı futboluna yönelik başarılı çalışmalar gerçekleştiren İlgi Sezen, uzun soluklu projeyle Yenimahallespor’un geleceğini inşaa edecek. Kendi öz kaynağını sıfırdan ve donanımlı bir şekilde yetiştirecek olan Ereğli ekibi, böylelikle geleceğini sağlam temeller üzerine oturtturacak.

Altyapının gelişimi, yeni yetenekler kazanma ve A takıma sıfır maliyetli oyuncular yetiştirme adına hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan Sezen, yaş gruplarında oluşturacağı takımları alt yaş liglerine hazırlayacak.

Altyapıda önemli bir misyon üstlenen İlgi Sezen aynı zamanda A takım antrenörü Şaban Kuzu’nun yardımcılığını da yapacak. İki genç antrenör, yeni sezonda hem A takım, hem de altyapı yaş gruplarına şüphesiz ki büyük bir ivme kazandıracak.

SPOR SERVİSİ

İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor! İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor!

Editör: Hüseyin EKİNCİ