Süper Amatör Ligin 24’üncü haftasında bugün Ereğli Yenimahallespor ile Kilimli Belediyespor arasında oynanan maçın ikinci yarısı, yoğun kar yağışı nedeniyle 20 dakika geç başladı.

Play-Off hattındaki Kilimli Belediyespor ile küme düşmeme mücadelesi veren Ereğli Yenimahallespor arasında, Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı konuk Kilimli Belediyespor’un 2-1 üstünlüğüyle geride kaldı. Kapalı hava ve normal saha şartlarında problemsiz sona eren ilk yarının ardından ikinci yarı, aniden bastıran kar nedeniyle büyük sekteye uğradı.

Son iki maç 6 puan almalıyız, bir maçı kalan Nazilli’nin de Ankaraspor’a yenilmesi şart Son iki maç 6 puan almalıyız, bir maçı kalan Nazilli’nin de Ankaraspor’a yenilmesi şart

15 dakikalık devre arasının ardından ikinci yarı için sahaya çıkan hakem ve futbolcular, yoğun kar yağışıyla karşı karşıya kaldı. Aniden yoğun bir şekilde bastıran kar nedeniyle saha, biran da beyaz bir örtüye büründü. Karla birlikte saha çizgilerinin kapanması üzerine maçın hakemi Ahmet Kavşur, yaptığı kontrollerin ardından maçın sağlıklı bir şekilde oynanabilmesi için sahanın temizlenmesini istedi. Kar temizleme çalışmaları nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısı 20 dakika sarktı.

Çizgilerin belirgin hale getirilmesinin ardından karşılaşmanın ikinci yarısı başladı. Gecikmeli başlayan ikinci yarıda, kar yağışının durması üzerine herhangi bir sıkıntı yaşanmadı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ