Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, kulübün son dönemde aldığı kötü sonuçların ardından, özellikle de bugünkü deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetleri karşısında alınan 4-1'lik yenilginin etkisiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Demir'in bu ani istifası, Zonguldak'ta büyük bir şok etkisi yarattı ve kulübün geleceğiyle ilgili soru işaretlerini gündeme getirdi.

Zonguldak Kömürspor'un bir süredir başkanlığını üstlenen M.Salih Demir, kulübün son dönemdeki başarısız performansının ardından istifa kararını kamuoyuna duyurdu. Özellikle Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetleri karşısında alınan ağır yenilgi sonrasında Demir'in görevinden ayrılma kararı, kulüp taraftarları ve yönetimini derinden etkiledi.

M.Salih Demir'in istifasının ardından Zonguldak Kömürspor'un yeni kulüp başkanı kim olacağı ise şimdiden merak konusu haline geldi. Kulüp için bu ani değişiklik, gelecek planlamalarını ve yönetim yapısını yeniden düşünme zorunluluğunu gündeme getirdi. Taraftarlar, kulüplerinin geleceği hakkında merakla beklemeye geçti.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu