Zonguldak Bakkallar Tekel Bayileri ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, yeni yılda en çok tüketilenlerden biri olan alkolde vatandaşları sahte ve kaçak alkole karşı uyarıda bulunarak güvenilmeyen ve merdiven altı yerlerden alkol alınmamasını istedi.

Habiboğlu, "Evet vatandaşlarımız yılbaşı yaklaşırken tabii ki yılbaşı eğlencesi olarak alkol ihtiyaçlarını gidermek için çeşitli yerlerden bu ihtiyaçları gidermek için alkol alıyorlar. Bilmedikleri yerden, merdiven altı yerlerden, alkollerini almasınlar.  Devamlı alışveriş yaptığı yerlerden alsınlar. Çünkü saatte ve kaçak alkolden bir çok kişinin hem maddi olarak hemde sağlık açısından zararları olabiliyor. O yüzden yeni yıl öncesi vatandaşlarımıza buradan uyarılarda bulunmak istiyorum lütfen eğer ki alkol alacaksanız üçüne beşine bakmadan güvenilen yerden ürünleri almalarını tavsiye ediyoruz.

Belediye Başkanının anne acısı: İpek Kabadayı vefat etti Belediye Başkanının anne acısı: İpek Kabadayı vefat etti

ZAM ÖNCESİ UYARDI!

Zonguldak Bakkallar Tekel Bayileri ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Kadir Habiboğlu, yeni yıl zamları öncesi üyelerine uyarılarda bulunarak şunları söyledi. "Üyelerimize de şunu söylüyoruz.  devamlı bu ürünlere zam gelmektedir. Yılbaşı geliyor. Yılbaşı olmazsa yılbaşından sonraki ilk ayda büyük ihtimalle zamlar gelecektir. Her zaman söylediğim gibi varsa ceplerinde üç kuruş beş kuruş paraları raflarına ürünlerini alsınlar koysunlar. Hem Vatandaşın işi görülsün. Hem de kendi işlerini görsünler" şeklinde konuştu.(Haber: Sertaç ÖZDEMİR) 

Editör: Murat Barutçu