Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisi olan Abdulsamet’in geçtiğimiz aylarda netd müzikyoutube kanalında yayınlanan RAHATINA BAK klip ile dikkatleri üzerine çekti.

10 Aralık 1998 yılında doğan Abdul Samet genç yaşında birçok şeyi başarmıştır. Yapmış olduğu kısa filmleri ve klipleri gelecekte hakkında çok fazla konuşulacağının habercisi.

Çalışma azmi ve iş disiplini sayesinde ortaya koyduğu işler kendisini sıkça gündeme getiriyor. Her geçen yıl yapmış olduğu işlerin üzerine koya koya ilerleyen Abdul Samet Gödeoğlu yılların değerli olduğunu ve geçmişi unutmadan devam edeceğini açıkladı.

‘’Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde önümü görmem lazım’’ diyerek yapması gereken bütün görevleri yerine getirip ilerde bunun zorluğunu yaşamamak istediğini daha önce belirten Gödeoğlu her yıl bilgi ve birikiminin üzerine koymaya devam ediyor. Yapmış olduğu işlerle sinema sektöründe derin izler bırakacağı açık ve net.

2022 yılında birçok kaliteli projenin ardından 2023 e girmeden önce10 Aralık doğum günü olan ABDUL SAMET GÖDEOĞLU’nun doğum gününü kutlarız yaşı ile birlikte büyüyen genç Radyo Televizyon ve Sinema öğrencisinin yeni yaşında yapacağı Projelerinitakipte olacağız.

Editör: Haber Merkezi