Yarı profesyonel lig olarak nitelendirilen Bölgesel Amatör Lig’in gözde takımı Ereğli Belediyespor,  “golcü Adem Parlak” transferiyle hızlı giriş yaptığı transfer piyasasının önemli isimlerini kadrosuna katmaya devam ediyor.

Eflatun-Beyazlılar, dün olumlu neticelendirdiği transfer görüşmesi üzerine Eşin Grup Sökespor’dan 26 yaşında kanat orta saha oyuncusu Uğurcan Köse’yle anlaşmaya vardı.

Ön anlaşmanın sağlanması üzerine Köse, kısa bir süre içinde Ereğli’ye gelip kendisi için düzenlenecek imza töreninde resmen Ereğli Belediyesporlu olacak.

Galatasaray geçmişi olan yeni transfer Uğurcan Köse, Bölgesel Amatör Lig’in tecrübeli futbolcularından biri. Geçen sezon Büyükçekkemece Mimarobaspor, Adana 1654 FK ve Eşin Grup Sökespor formaları giyen Köse, daha önceki sezonlarda ise Belediye Boldavin Termalspor, Amasyaspor FK, Bigaspor, Yunus Emre Belediyespor, Uzunköprüspor, Çayırovaspor, Galatasaray, Altınova, Haznedar İdmanocağıspor formaları terletti.

Galatasaray’ın altyapısında U21 ve Elit Akademi U19 takımlarıyla 55 maçta 15 gole imza atan Köse, daha sonra farklı takımlarda uzun yıllar top koşturduğu Bölgesel Amatör Ligde 133 maça çıktı. Kanat oynamasına karşın golcü özelliğe sahip Uğurcan Köse’nin, Bölgesel Amatör Lig serüveninde 37 gollük performansı var.

GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUĞU AVERAJLA KAÇIRDI

Ereğli Belediyespor’un yeni transferi, geride kalan 2022-2023 sezonunun tamamladığı  Eşin Grup Sökespor’da şampiyonluğu averajla kaçırdı. 

Zirve takımı Sökespor’da 28 numaralı formasıyla kadronun değişilmez ismi olan Uğurcan Köse, Adana 1954 FK’nın deprem nedeniyle ligden çekilmesi üzerine transfer olduğu Aydın ekibinde 9’u ilk onbir 10 maçta 668 dakika süre alıp 1 gol kaydetti.

Köse, Sökespor’un yanı sıra Adana 1954 ve Mimarobaspor forması giydiği 2022-2023 sezonunu, 20’si ilk onbir 23 maçta bin 539 dakika ve 4 golle kapattı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı kısa süreliğine futbola kapatıldı... İşte nedeni! Karaelmas Kemal Köksal Stadı kısa süreliğine futbola kapatıldı... İşte nedeni!

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ