U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak U18 Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başlıyor... Asma ile Ereğli Demir temsilcimiz olacak

Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Lig’de 9’uncu sezonu geride bırakan Ereğli Belediyespor’da yönetim, 2023-2024 sezonu için kolları bu kez erken sıvadı. Eflatun-Beyazlı kulübe maddi-manevi büyük destek veren Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, geçmiş sezonlarda olduğu gibi yine hem belediye, hem de kulüp başkanı unvanıyla desteğe devam edecek.

Posbıyık başkanlığındaki Ereğli Belediyespor 18 Mayıs Perşembe günü Olağan Genel Kurulu’nu yapıp yönetim kurulunu yenileyecek.

BU SEFER AKIN KATI DA VAR

Mevcut yönetimde yer alan Halil Bozkuş ile Ereğli Akınspor’un kurucu ve onursal başkanı iş adamı Akın Katı, yeni sezon yönetiminde As başkan olarak görev alacak. Başkan her ne kadar Halil Posbıyık olsa da, transfer ve teknik ekip kadro yapılanması tam yetki sorumluluk verilen Bozkuş ile Katı ikilisinde olacak. 

Ereğli Belediyespor Kulübü, 18 Mayıs’ta yapacağı Genel Kurul’un ardından yeni sezona dair planlama kapsamında teknik ekibini belirleyip hiç vakit kaybetmeden transfere yoğunlaşacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

111-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ