Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi’nin Ocak ayında yapılan genel kurulunda başkanlığa seçilen Bayram Çiv, Ramazan ayı dolayısıyla hakem ve gözlemci camiası için iftar programı düzenledi.

Yoğun katılımın sağlandığı iftar programında hoşça sohbetler edilip sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi olumlu hissiyatlar ön plana çıktı. Hakem ve gözlemciler arasında manevi duyguların en yüksek seviyede yaşandığı, birlik ve beraberliğin temellerinin yeniden atıldığı iftar programında, Başkan Bayram Çiv, konuklara hitaben yaptığı konuşmada birlik-beraberliğe vurgu yaptı.

Çiv, camia olarak bir olup birlikte hareket edilmesi halinde başarının geleceğini belirtti. Amaçlarının görev süresi boyunca Zonguldak hakem camiasında başarı çıtasını yukarıya taşımak olduğunu ifade eden genç başkan, bu doğrultuda düşüncelerle çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydetti.

Bir araya gelmenin bir başlangıç olduğunu, bir arada durabilmenin doğru yolda ilerleme adına büyük önem taşıdığını aktaran Başkan, birlikte çalışmanın beraberinde başarıyı getireceğini belirtti. Başkan Çiv’in birlik-beraberliğe vurgu yaptığı bu konuşmaları iftar davetine teşrif eden hakem ve gözlemciler tarafından ayakta alkışlandı.

Çiv, iftar programına katılan tüm hakem ve gözlemcilere teşekkür ederken, camiada birlikteliğin sağlanması adına ilk adımın atıldığını söyledi.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Öte yandan, TFFHGD tarafından iftar programının ardından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi iftar programını gerçekleştirdik. Bizleri kırmayarak davetimizi kabul eden İstanbul, Düzce ve Bolu dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürü borç biliriz.  Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu güzel günde, iftar programımıza katılan hakemlerimiz, gözlemci hocalarımız ve Zonguldak futboluna hizmetleri bulunan değerli büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.. Unutulmamalıdır ki bir araya gelmek başlangıçtır, Bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır.” ifadelerine yer verildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ