Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin beyaz önlük giymesi konusunda bir adım attı. Bakanlık, öğretmenlerin beyaz önlük giymesi uygulamasını desteklemek amacıyla il müdürlüklerine bir yazı gönderdi. Bu uygulamaya göre, öğretmenlerin beyaz önlük giymeleri teşvik edilecek ve öğrencilere rol model olmaları amaçlanacak.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için yapılan açıklamada, öğretmenlerin mesleki temsiliyet açısından beyaz önlük giymelerinin teşvik edileceğini belirtti. Ayrıca, yeni göreve başlayan öğretmenler için barınma ihtiyacı gibi konularda da tedbirler alınacağını ifade etti.

Bakan Tekin, valiliklere öğretmenlerin beyaz önlük giymesi konusunda gereken düzenlemeleri yapma çağrısında bulundu. Öğretmenlerin, okullarda bir eğitimciye ve öğretmene yakışır şekilde giyinmelerinin önemine vurgu yaptı. Bu çerçevede, valiliklerin bu uygulamayı belirlemesi ve yönlendirmesi gerektiğini belirtti.

Bu adım, öğretmenlerin mesleklerini daha etkili bir şekilde temsil etmelerine ve öğrencilere örnek olmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor. (Haber Merkezi)

Vali Hacıbektaşoğlu, gençlerle buluştu Vali Hacıbektaşoğlu, gençlerle buluştu

Belediye başkanı hakkında çarpıcı iddialar! Uyuşturucu, alkol, kadın! Belediye başkanı hakkında çarpıcı iddialar! Uyuşturucu, alkol, kadın!

Bariyere ok gibi saplanan otomobil alev aldı: 2 Ölü! Bariyere ok gibi saplanan otomobil alev aldı: 2 Ölü!

Başıboş hayvanlar kazaya neden oldu! Başıboş hayvanlar kazaya neden oldu!

Editör: Murat Barutçu