Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediyesi ve birçok kuruluşun destekleriyle Çakraz ve Köyleri Yardımlaşma Kalkındırma ve Turizm Derneği öncülüğünde düzenlenen Çakraz ‘1.Hamsi Şenliği’ne katıldı.

Bartın'da kaçak silah operasyonu! Bartın'da kaçak silah operasyonu!

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ın katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte yarım ton hamsi pişirilip vatandaşlara ikram edilirken Başkan Fırıncıoğlu’da vatandaşlarla birlikte hamsi yiyerek sohbet etti.

Etkinliğin devamında Çakraz ve Köyleri Yardımlaşma Kalkındırma ve Turizm Derneği Başkanı Murat Önel tarafından Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na desteklerinden ötürü plaket takdim edildi.

Katıldığı Çakraz ‘1.Hamsi Şenliği’ ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu,” Bartın Belediyesi’nin ve birçok kuruluşun destekleriyle Çakraz ve Köyleri Yardımlaşma Kalkındırma ve Turizm Derneği öncülüğünde düzenlenen Çakraz ‘1.Hamsi Şenliği’ne katıldım. Bartın’ımız doğal ve tarihi güzelliğini yanı sıra yemek kültürü ile de ön plana çıkarken, bu sene ilki düzenlenen şenliğin şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Etkinliğin düzenlenmesinde emekleri olan herkese teşekkür ediyor, katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum” dedi. (Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu