Kamil Altun, pazaryerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşa teşekkür etti Kamil Altun, pazaryerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşa teşekkür etti

Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyü'nde yalnız yaşayan bir yaşlı kadın ölü bulundu. Olayın ardından bölgeye ekipler sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Türkali Köyü'nün Hatipler Mahallesi'nde meydana geldi. 71 yaşındaki İsmihan Bilgin isimli yaşlı kadından bir süredir haber alınamıyordu. Kendisinden haber alınamaması üzerine çevredeki yakınları ve komşuları hemen olayı jandarma ekiplerine bildirdi. Ayrıca olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri de yönlendirildi.

İki katlı evin birinci katına ekipler tarafından merdivenle içeri girildikten sonra yaşlı kadının cansız bedeni ile karşılaşıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrasında İsmihan Bilgin'in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Merhum Şaban Bilgin’in eşi olan İsmihan Bilgin, ikindi namazı vaktinde Türkali Köyü Merkez Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrasında Mustakimler Mahallesi Aile Mezarlığı’na defnedilecek.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA