Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Zonguldak Kömürspor’un sol bek oyuncusu Oğuzhan Matur’u renklerine bağladı. Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, resmiyet kazanan transferi sosyal medya hesabından duyurdu.

TFF’nin inceleme başlattığı Ankara-Nazilli maçı, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı... Gözler şimdi TFF'de! TFF’nin inceleme başlattığı Ankara-Nazilli maçı, Türkiye’de büyük yankı uyandırdı... Gözler şimdi TFF'de!

Demirel, “Hatay için yaptıklarına teşekkürler. Hatayspor için yapacaklarına başarılar” paylaşımında bulundu.

Almanya doğumlu gurbetçi futbolcu, iki sezondur forma giydiği Zonguldak Kömürspor’da 56 resmi maçta forma giydi.

2022-2023 sezonunun sona ermesiyle birlikte sözleşmesi sona eren Oğuzhan Matur, kısa bir süre önce “Değerli Zonguldak taraftarı; Beni ve takımımı her maç desteklediğiniz için sizlere öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Sadece futbol olarak değil, her konuda burada geliştim ve çok şey öğrendim.

Madenci formasını terletmek  bana gurur verdi. Bazen hep birlikte sevindik ve üzüldük ama ben bu özel formayı taşıdığım her maçta büyük bir azimle çalıştım. Şimdi ayrılık vakti.

Başta başkanlarıma, hocalarıma sonra takım arkadaşlarıma ve çok değerli taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Zonguldak Kömürspor’un ve şehrin yeri bende hep ayrı kalacak. Hoşçakalın.” açıklamasında bulunmuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

fff

oooo-2

Editör: Hüseyin EKİNCİ