Merhum Alpay Balık Anısına düzenlenen İnkumu Beach Voley Turnuvası, 19 Ağustos 2023 tarihinde oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi. Turnuvada küçüklerde Sweet Bonanza, alt grupta AG Academy ve büyüklerde Çeşm-i Cihan takımları şampiyon oldu.

Öğrencilere siber güvenlik farkındalığı Öğrencilere siber güvenlik farkındalığı

Bbelediye web sitesinde yer alan habere göre 28 takım ve 168 sporcunun katıldığı, küçük yaş, alt grup ve büyükler olmak üzere 3 kategoride düzenlenen turnuva birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Küçük yaş, alt grup ve büyükler olmak üzere 3 kategoride düzenlenen turnuvada küçüklerde birinci Sweet Bonanza, alt grupta birinci AG Academy ve büyüklerde birinci Çeşm-i Cihan oldu. Turnuvanın sonunda ise ödül töreni düzenlendi. Törende Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Merhum Alpay Balık’ın eşi Fahriye Balık, kızı Aslı Balık ve oğlu Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

Törenin ardından konuşma yapan Başkan Fırıncıoğlu,” Bu akşam değerli büyüğüm Merhum Alpay Balık anısına düzenlenen turnuvada sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Merhum Alpay Balık, spora ve sporcuya değer veren ve her zaman destek olan çok önemli bir kişilikti.  Böylesine güzel bir spor organizasyonu ile kendisini anmak beni çok mutlu etti. Böylesine önemli bir organizasyonun düzenlenmesinde emek ve katkıları olan herkese teşekkür ediyor, merhum Alpay Balık’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Katılım sağlayan tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi. (Haber merkezi)

Gizemnur olayından yeni detaylar! Evlilik vaat edilmiş! Gizemnur olayından yeni detaylar! Evlilik vaat edilmiş!

Gizemnur bulundu! Eve hapsedilmiş! Gizemnur bulundu! Eve hapsedilmiş!

AK Parti İl Başkanının oğlundan acı haber! AK Parti İl Başkanının oğlundan acı haber!

Otoparkta ceset bulundu! Otoparkta ceset bulundu!

Yolcu otobüsü şarampole uçtu; 12 ölü, 19 yaralı Yolcu otobüsü şarampole uçtu; 12 ölü, 19 yaralı

Editör: Murat Barutçu