Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında virajı alamayan otomobil çelik bariyerlerin altına girdi. Hurdaya dönen araçtan sürücü hafif yaralı olarak kurtuldu.

VİRAJDA KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

Kaza, Konacık Sanayi Sitesi’nden Yeni Devlet Hastanesi’ne giden yolda öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ömer Özdemir idaresindeki 26 EF 204 plakalı otomobil, iddiaya göre viraja hızlı girdi.

Sürücü, önünde seyreden araçlara çarpmamak için manevra yaptığını ancak bu sırada direksiyon hâkimiyetini kaybettiğini belirtti.

OTOMOBİL BARİYERLERİN ALTINA GİRDİ

Kontrolden çıkan araç yol kenarına savrularak çelik bariyerlerin altına girdi. Çarpmanın etkisiyle bariyerler parçalanırken otomobil hurdaya döndü.

İnsanların Hissetmediği Depremi İnekler Fark Etti
İnsanların Hissetmediği Depremi İnekler Fark Etti
İçeriği Görüntüle

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜCÜ O ANLARI ANLATTI

Kazayı anlatan Ömer Özdemir, “Önümde konvoy gibi arabalar vardı. Onlara vurmamaya çalışırken direksiyonu kırdım ve araba savruldu. Kontrolden çıktı” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA