Kendisinden alışveriş yapmayan turisti bıçaklayıp kaçtı Kendisinden alışveriş yapmayan turisti bıçaklayıp kaçtı

Baraj kapakları açıldı, suya kapıldılar! Baraj kapakları açıldı, suya kapıldılar!

Sivas Haber - Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Maksutlu köyünde yaşayan 83 yaşındaki Mustafa Yıldırım, vefat eden eşine olan sevgisini ve özlemini anlatmaya kelimelerin yetmediğini dile getiriyor. Yıllar önce eşinin saçından kestiği bir tutamı, kristal bir biblo içinde özenle saklayan Yıldırım, birçok çifte de örnek oluyor. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eşine duyduğu aşkı kalbinde taşıyan Mustafa Yıldırım, evinin bir katını adeta müze haline getirerek, eşinin saçını özenle muhafaza ediyor.

Kaza değil cinayet! 1 ölü, 1 yaralı! Kaza değil cinayet! 1 ölü, 1 yaralı!

"Yıllarca birlikte olduğumuz eşim benim hancım, hamamcım, aşçım, terzim, verimli tarlam ve çocuklarımın annesi" diyen Yıldırım, "Eşim yarim, Nigarim, dostum ve dert ortağım. Başımın tacı, gönlümün dert ortağı, biricik inci tanem; eş demek de zaten bu. Eş eşin bir tek elinden değil, gönlünden de tutmalı. Sevginin olduğu her yerde barış, kaynaşma, paylaşma ve dayanışma olur. Sevginin olmadığı yerlerde ise kin, nefret, kavga ve dövüş olur ve yuva çatlamaya başlar. Kadın çadırın direğidir" şeklinde duygularını ifade ediyor.

Arıcılara lastik tamiri esnasında tır çarptı! 4 ölü, 1 yaralı! Arıcılara lastik tamiri esnasında tır çarptı! 4 ölü, 1 yaralı!

Eşinin yokluğunda yalnızlıkla mücadele eden Yıldırım, eşinin mezarına sık sık ziyarette bulunuyor ve onunla sohbet ediyormuş gibi hissediyor. Yıllar önce eşine olan aşkının izlerini yaşatmak için saçından bir parça kestiğini ve kristal bir parça içinde saklattığını anlatıyor. Şimdi bu özel bibloya baktığında, eşini yad ediyor ve hatıralarını taze tutuyor.

Mustafa Yıldırım'ın, eşine olan sevgi ve bağlılığı, birçok çifte de örnek olacak nitelikte. Bu anlamlı hikaye, gerçek aşkın zaman ve mekan sınırları tanımadığını bir kez daha hatırlatıyor. İHA

Kardeşleri ölüm bile ayırmadı; 24 saat arayla vefat ettiler Kardeşleri ölüm bile ayırmadı; 24 saat arayla vefat ettiler

AW939765_05

AW939765_04

AW939765_03

AW939765_01

Editör: Virda Şahin