Zonguldak Kömürspor ile Karabük İdmanyurdu arasında 22 Şubat Çarşamba (yarın) günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda depremzedeler yararına oynanacak yardım maçının bilet satışları tüm hızıyla sürüyor. Maça bir günü kala tek yürek olan Zonguldak, biletlere adeta hücum etti. Kapış kapış giden biletlerden şuana dek hatırı sayılı ölçüde satıldı.

BİLET STANDI KURULDU

Zonguldak Kömürspor Kulübü, biletlerin daha fazla kitleye ulaşması için şehrin en işlek caddesi Gazipaşa’da bilet standı kurdu. Zonguldak Belediyesi’nin katkılarıyla Vergi Dairesi önünde kurulan standın kulüp adına sorumluluğunu, deprem bölgesinde günlerdir görev yaparak enkaz altından 9 vatandaşın sağ kurtulmasında önemli rol oynayan tribün liderlerinden Bora Amasralı yapıyor.

MAÇ GÜNÜ GİŞELERDEN DE SATILACAK

Bilet standında gün boyu satılacak biletlere yarın stat gişelerinden de ulaşılabilecek. Yoğun ilgi gören biletlerden maç saatine dek 10 bin adet satılması hedefleniyor. Biletlerden elde edilecek gelirin tamamı, Valilik ve AFAD kanalıyla depremzedelere bağışlanacak.

İŞADAMLARINDAN TOPLU BİLET

Vatandaş, esnaf ve futbolseverlerin ekonomik gücü nispetinde satın aldığı biletlere işadamları ve kulüp başkanları toplu halde satın alarak destek sağlıyor. Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Necdet Tıskaoğlu 500 adet, Akınspor Kulüp Başkanı Akın Katı 100 adet bilet alarak yardım maçına destek sağladı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ