Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, ilçeye on yılda önemli hizmetler yaptıklarına işaret ederek, gelecek dönemde de bu hizmetlerin kesintisiz devam edeceğini söyledi.

İçme suyu, kanalizasyon, doğal gaz, yol gibi ilçenin önemli ihtiyaçları yönünden geri kalmışlığını gözle görülür düzeyde kendi dönemlerinde giderildiğini belirterek; “Önümüzdeki dönem Gökçebey’in artık yükselme dönemidir. İlçede insan yaşamı için gerekli ihtiyaçların eksikliğini duyuyorduk, sokakta kime sorarsanız sorun on sene içinde önemli adımlar atıldığını söyleyecektir.

Bununla yetinecek, sıradan işlerle uğraşacak bir belediye değiliz. Tüm personelimiz her gün üstüne ne koyabiliriz çalışması içindeyiz. Organiza Sanayi Bölgesi, Sahil bandı projesi, kültür Merkezi, belediyemiz için yeni hizmet binası gibi projelerimize ek olarak, Gökçebey’imize yakışır, modern bir terminal binası yaparak eksikliği hissedilen şehirlerarası ulaşımda ilçemizi tüm Türkiye ile bağlantısını sağlayacağız.

Gelişmenin en önemli adımlarından biri de ulaşımdır. İnsanlarımızın ulaşımını konforlu hale getirebilmek için yeni bir terminal binası da yapacağımız acil projeler içindedir.

İlçe üzerindeki ölü toprağını attık. Hep dediğimiz gibi, Gökçebey kabuğunu kıracak, kuzeyin yıldızı olma yolunda hedefine emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.

Whats App Image 2024 03 14 At 14.25.47 (2)

Whats App Image 2024 03 14 At 14.25.47 (3)

Whats App Image 2024 03 14 At 14.25.47 (1)

Whats App Image 2024 03 14 At 14.25.47

Uslucuk’tan sporcu adaylarına destek sözü! Uslucuk’tan sporcu adaylarına destek sözü!

Muhabir: Sertaç ÖZDEMİR