Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık” Çağlayan “Yalanda Nirvana’ya ulaştı, konu hakkında hukuki süreci başlattık”

"Atatürk" filmi, büyük bir heyecanla beklenen bir yapım olarak dikkat çekiyor. Filmin vizyona girmesiyle birlikte, vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren sinema salonlarına akın ettiler.

Bu film, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün etkileyici hayat hikayesini anlatıyor. Film, Atatürk'ün çocukluk döneminden başlayarak milli mücadelenin lideri olmaya giden yolu konu alıyor. Başrollerde Aras Bulut İynemli ve Songül Öden gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

29 Ekim akşamı filmin bir bölümünün televizyonda gösterilmesi ve Disney Plus'ın yayın planını iptal etmesi gibi gelişmelerle de gündeme gelmişti. Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları sonrasında vizyona giren "Atatürk" filminden büyük bir ilgi bekleniyor.

ZONGULDAK’TA 2 SİNEMADA GÖSTERİMDE

Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı “ Atatürk 1881 - 1919”, yetim bir çocukken ülke kurucuya dönüşen Atatürk’ün hayat hikayesini konu ediyor. İlk filmde, Mustafa Kemal’in milli mücadelenin lideri olmaya giden basamakları tırmandığı dönemler anlatılıyor. Filmin başrollerinde ise Aras Bulut İynemli ve Songül Öden yer alıyor. Film Esas 67 ve Westalife AVM’de gösterimde olacak.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-11-03-at-10.56.23

Editör: Murat Barutçu