Fahiş fiyatla mücadele için düğmeye basıldı! Fahiş fiyatla mücadele için düğmeye basıldı!

Kerim Yüksel Mağazası Sorumlusu Ahmet Aksoy, “Ramazan Bayramında yeni kıyafet alamayan vatandaşlar terzilere yöneldi” dedi.

Aksoy, birçok vatandaşın bayramda yeni kıyafet almak için masraf yapmak istemediğinden eskiden giymediği giysisini sandıktan çıkartıp terzilere tamir ettirdiğini söyledi.

İnsanların giyimi ikinci plana bırakıp zorunlu tüketim malzemelerine, gıdaya yöneldiğini belirten Kerim Yüksel Mağazası Sorumlusu Ahmet Aksoy: “Öncelikle bütün milletimizin geçmiş Ramazan Bayramını kutluyorum. Ancak bayram ne esnaf ne de vatandaş için hiç iyi geçmedi. Esnaf dertli vatandaşın alım gücü azalmış. Vatandaşlarımız daha çok gıda maddelerine önem veriyorlar giyim, konfeksiyon gibi alışverişleri arık ikinci plana bırakmış vaziyette. Çoğu vatandaşımız eskiden giymediği giysisini sandıktan çıkartıp terzilere tamir ettiriyorlar. Vatandaşlarımızda haklı çünkü fiyatların önüne geçilmiyor. Bunun sıkıntısını esnaf ve vatandaş olarak hep beraber çekiyoruz. Esnaf olarak bizlerde toptancıdan mal alırken artık zorlanıyoruz. Çünkü imalatçıda zor durumda! İmalatçı diyor ki; işçiliğe zam geldi, kumaşa zam geldi, elektriğe zam geldi, suya zam geldi. Tabi bunlar imalatçıdan tüketiciye kadar silsile yoluyla devam ediyor. Ülkemiz seçim sürecine de girdi 14 Mayıs’tan sonra işler nasıl devam eder bilemiyoruz!” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

IMG_9520

Editör: Seçkin