Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri ‘Gazze için kıyama kalk’ nöbetini tamamladı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri ‘Gazze için kıyama kalk’ nöbetini tamamladı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, heyelanın meydana geldiği alanda incelemelerde bulundu. Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu beraberinde Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile birlikte heyelanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, pazartesi gününden itibaren poliklinik hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.

Hacıbektaşoğlu, heyelanın meydana geldiği bölgeye geldik ve incelemelerde bulunduk. Hastaneyi etkileyecek bir durum yok. Alternatif yollarımız mevcut. Sağlık müdürü ile sürekli istişare hâlindeyiz" dedi.

WhatsApp-Image-2023-12-09-at-15.32.53-(1)

"HAZIRLIKLI OLMAYIZ"

Son zamanlarda meydana gelen afetlerle ilgili de konuşan Hacıbektaşoğlu, Geçtiğimiz günlerde Tornado diyebileceğimiz bir fırtına ve yağışla karşılaştık. Bu tür durumlara her zaman hazırlıklı olmalıyız sadece Zonguldak'ı ilgilendiren bir durum değil tüm bölgeyi tüm Türkiye'yi ilgilendiren bir durum. Bunlar bazen yangın olarak bazen başka bir afet olarak karışımıza çıkıyor. Hepimizin bunlara hazırlıklı olması lazım" şeklinde konuştu. Haber: Sertaç Özdemir

 

Editör: Virda Şahin