Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı öncesi bilgilendirme toplantısı düzenledi. Hacıbektaşoğlu, kentte meydana kaza bilançosunu açıkladı. 

Zonguldak Valiliği giriş katında yapılan Nisan ve Mayıs ayı değerlendirme toplantısında Vali Osman Hacıbektaşoğlu'na; İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Sahil Bot Komutanı Üsteğmen Hayrettin Selimoğlu, eşlik etti. Vali Osman Hacıbektaşoğlu, kentte  Valilik birimlerinin, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu il genelinde sabah saatlerinden bu yana 4 tane kaza meydana geldiğini ve bu kazarlarda 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. 
Vali Hacıbektaşoğlu, "Bugün sabah saatlerinden bu yana 4 trafik kazası oldu. Caydeğirmeninde bir kadın yolcumuz hayat  kaybettiği. Kilimlide motosiklet ile otomobil sürücüsü kaza yaptı. 2 vatandaşımızı kaybettik yine Ereğli'de bir kaza var. Orada yaralılarımız var.  Kuralların önemine dikkat çekmek istiyorum. Sürücülerimiz dikkat etsinler kurallara uymak önemli uykusuz ve dinlemeden yola çıkmamak gerekiyor. Bizlerde bu konuda denetimlerimizi ve arttırdık. İl genelin tüm ekiplerimiz kontrollerini uygulamalarını ve denetimlerini gerçekleştiriyor. Ben kazalarda ölenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi. 

Asansör işleri kime havale?
Asansör işleri kime havale?
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Sertaç Özdemir