İncivez karıştı: Polisler müdahale etti! İncivez karıştı: Polisler müdahale etti!

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'na seslenerek, Lauvar alanındaki pankartın kaldırılması gerektiğini belirtti. Başkan Erol, seçim sürecindeki hassasiyetin devletin kararlarına saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Zonguldak Belediye Başkan adayı Cem Dereli'nin gazetecilere verdiği iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Burak Erol, seçimlerin sona ermesine az bir süre kaldığını ve huzurlu bir seçim süreci geçirmeyi umduklarını belirtti. Erol, Lauvar Projesi koruma çitlerindeki afiş ve pankartların kaldırılmasına dair İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın kararını hatırlattı ve valiliğe gereğinin yapılması için çağrıda bulundu. Öte yandan Burak Erol, yarın itibariyle adli yollarla haklarını arayabileceklerini ifade etti.

Ayrıca, Zonguldak'ta yaşanan diğer bir konu olan Zonguldak Valiliği binasının yıkılmasına değinen Erol, belediye başkanı Ömer Selim Alan'ın yapılacak olan kentsel düzenleme ile ilgili net bir plan sunması gerektiğini dile getirdi. Özellikle valilik binasının yıkılmasının ardından ne yapılacağının belirsizliğini vurgulayan Erol, bu konuda net bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini ifade etti.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA