Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirilen genel asayiş ve güvenlik toplantısında, terör, organize suç örgütleri, uyuşturucu, asayiş, düzensiz göç, siber suçlarla mücadele, trafik güvenliği ve son günlerde ilde yaşanan afetler gibi konularda yürütülen çalışmalar ele alındı. Toplantıya Vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kolluk güçleri ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için alınacak tedbirler de ele alındı. Ayrıca, vatandaşların bilinçlendirilmesine yönelik faaliyetler de değerlendirildi.

Erdemir 59 yaşında Erdemir 59 yaşında

Konu ile ilgili Zonguldak Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu Başkanlığında; Vali yardımcılarımız, ilçe kaymakamlarımız, kolluk güçlerimiz ve ilgili kurum yetkililerinin katılımı ile yapılan genel asayiş ve güvenlik toplantısında: Terör, Organize suç örgütleri, Uyuşturucu, Asayiş, Düzensiz göç, Siber suçlarla mücadele, Trafik güvenliği, Son günlerde İlimizde yaşanan afetler konularında yürütülen çalışmalar, vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesine yönelik faaliyetler ile yılbaşı gecesinin huzur ve güven ortamında geçirilmesi amacıyla alınacak tedbirler görüşüldü.” İfadesine yer verildi.  /Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-12-25-at-15.00.01

WhatsApp-Image-2023-12-25-at-15.00.02-(1)

Editör: Murat Barutçu