Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2 Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2

Birinci Amatör Küme Merkez grubunun formda takımı Üzülmezspor, 20’nci hafta maçında bugün lider Terakkispor’u Sezer’in attığı golle 1-0 mağlup etti. 6’ncı haftadan bu yana mağlubiyet nedir bilmeyen Üzülmez ekibi, puantajda 9’unculuktan 3’üncülüğe kadar yükseldi.

İlk 6 haftada inişli-çıkışlı bir grafik çizen, en son olarak 15 Kasım 2023 tarihinde Asmaspor’la oynadığı 6’ncı hafta maçını 4-2 kaybeden Üzülmezspor, bu maçın ardından bir daha yenilgi yüzü görmedi.

7’nci haftada 0-0 berabere kaldığı Terakkispor maçıyla birlikte çıkış serisi yakalayan Mavi-Beyaz takım, 20’nci haftaya kadar oynadığı 13 maçın 9’unu galibiyet, 4’ünü berabere tamamladı.

Yenilmezlik serisini bugün Kozlu sahasında karşılaştığı lider Terakkispor karşısında sürdüren Üzülmezspor, üst üstte aldığı 8’inci galibiyet üzerine puanını 35’e kadar çıkardı.

Bir ara 9’uncu sıraya kadar gerilediği ligde, 20’nci hafta itibariyle 3’üncü sıranın sahibi olan Üzülmezspor, bitmesine 6 hafta kalan normal sezonun sonuna kadar yükselişini sürdürüp Play-Off grubuna kalmak istiyor.

Uzun yıllar formasını giydiği Üzülmezspor’da bu sezon yönetici olarak sorumluluk üstlenen Uğurcan Özkan’ın finans kaynağı sağlayıp maddi yönden büyük destek verdiği takımın bu başarısı, Zonguldak spor camiasında dikkatlerden kaçmadı. Amatör futbolcu camiası, özellikle bugün ki Terakkispor galibiyeti üzerine Üzülmezspor’u şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olarak gösterdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ