Meteoroloji kaynakları ve uzmanlarından kar ve soğuk uyarılar geliyor. Son paylaşılanlara göre, haftanın en soğuk günü işaret edildi.  Ulusal basında yer alan haberlere göre O tarihte kat kat giyinmeden dışarıya adımınızı atmayın. Kar yağışıyla birlikte soğuk havalar etkili olacak.

Milyonlar tarafından beklenen kar yağışı hakkında gelen bilgilerin yanı sıra, uzmanlardan en soğuk gün paylaşımı yapıldı. Kar yağışı için merak edilenler ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.

Karısını öldürüp polise teslim oldu Karısını öldürüp polise teslim oldu

KAR GELİYOR

Meteoroloji kaynakları ve uzmanları tarafından İstanbul'da beklenen kar hakkında sık sık paylaşımlar üzerine konuya ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü noktayı koydu. Hava, cuma ve cumartesi günleri hafif kar yağışlı geçecek.

İstanbul'da beklenen kar yağışının ardından uzmanlar, haftanın en soğuk gününü paylaştılar. O gün kat kat giyinmeden evden sakın çıkmayın. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla beraber, sıcaklık 10 derecenin üzerinde bir düşüş yaşadı. Fakat, o tarihte daha da düşerek en soğuk gün olması bekleniyor. Uzmanların paylaşımına göre, "Cumartesi günü" bu haftanın en soğuk günü olacak. (Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu