Fındığı balık gibi avlıyor! Karadeniz’in keskin zekâsı! Fındığı balık gibi avlıyor! Karadeniz’in keskin zekâsı!

Konya Haber - Konya'da uyuşturucu bağımlısı bir kadın, yüksek gerilim hattının olduğu direğe tırmanarak intihar teşebbüsünde bulundu. Ancak intiharı engellemek için getirilen kedisini sepetten atarak öldürdü.

Olay, sabah saat 07.00 sularında Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Sivalı Ali Kemal Caddesi'nde meydana geldi. Gelen bilgilere göre, yüksek gerilim hattının bulunduğu direğe tırmanan bir kadın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri de gerekli tedbirleri alarak kadının düşmesini engellemek için hazırlık yaptı.

KEDİNİN ÖLDÜRÜLMESİYLE ŞOK YAŞANDI

Yaklaşık bir saat boyunca direkte bekleyen kadın, çevredekilere hakaretlerde bulunarak intihar teşebbüsünde bulundu. Kadın, kedisini istedi ve eğer kedisini geri alırsa intihardan vazgeçeceğini belirtti. İtfaiye ekipleri kadının talebini yerine getirerek kedisini getirdi. İtfaiye sepetiyle aşağıya indirilmeye çalışılan kadın, bu sırada istediği kedisini sepetten atarak aşağıya düşürdü. Kedi, yere çakılarak hayatını kaybetti.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ GELDİ

Kedinin öldürülmesi, çevredeki vatandaşlardan büyük tepki aldı. Kadının itfaiye sepetiyle indirildiği sırada kedisini öldürmesi, izleyenlerin duygusal tepkisine neden oldu. Kadın daha sonra polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. İHA

Yaparsa Cahit Terzi yapar... Hasret bitsin, bu sezon şampiyon görelim sizi Yaparsa Cahit Terzi yapar... Hasret bitsin, bu sezon şampiyon görelim sizi

Tarihi eser operasyonu! 1 gözaltı! Tarihi eser operasyonu! 1 gözaltı!

Köprü ve şehir merkezinde ekipler göz açtırmıyor Köprü ve şehir merkezinde ekipler göz açtırmıyor

AW006110_09

AW006110_06

AW006110_08

AW006110_04

AW006110_02

AW006110_03

İnek otlattığı esnada yılan sokan kadın öldü İnek otlattığı esnada yılan sokan kadın öldü

AW006110_01

Editör: Virda Şahin