Zonguldak Haber – Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Özel Işın Tıp Merkezi ile anlaştı.
Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulah Başoğlu, Özel Işın Tıp Merkezi ile oda üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanması üzerine anlaşma yaptı.
Başkan Abdullah Başoğlu ve Özel Işın Tıp Merkezi Müdürü Nevzat Sevimli arasında imzalanan protokol gereği Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tüm üyeleri ve birinci derece yakınları hastane hizmetlerinden yüzde 20 indirimli olarak faydalanabilecek. 
Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Başoğlu konu ile ilgili, “Üyelerimizin sağlık hizmetlerine erişimlerini kolaylaştırmak ve iyi hizmet almalarına destek sağlamak amacıyla kaliteli sağlık hizmeti sunan kurumlardan biri olan Özel Işın Tıp Merkezi ile bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında üyelerimiz ve birinci derece yakınları ( eş ve çocuk) Özel Işın Tıp Merkezinden alacakları sağlık hizmetlerinde yüzde 20’lik bir indirimden yararlanabilecekler. Üyelerimiz detaylı bilgi için Odamızla iletişime geçebilirler. Bu vesile ile üyelerimiz, iş dünyamız ve milletimiz için 2023’nin sağlık ve huzur dolu yıl olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu. Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2023-06-07-at-10.19.52

Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark

Husumetlisini öldürmek isterken yaşlı adamı öldürdü! Husumetlisini öldürmek isterken yaşlı adamı öldürdü!

İzmir’deki cinayette sır perdesi aralandı! İzmir’deki cinayette sır perdesi aralandı!

Müstehcen çocuk görüntüsü paylaşan 30 zanlıya baskın! Müstehcen çocuk görüntüsü paylaşan 30 zanlıya baskın!

İlginç eleman ilanı! İlginç eleman ilanı!

Editör: Virda Şahin