Bartın Belediyesi tarafından kent merkezinde gerçekleştirilen üstyapı yenileme çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında 155. Cadde ve Şadırvan Caddesi’nde asfalt çalışmaları tamamlandı. Aşağı Cami Sokak, Su Terazisi Sokak, Karakaş Caddesi ve Yukarı Çarşı Caddesi’nde ise söküm çalışmaları tamamlandı.  Ulaşımda sorun yaşanmaması adına çalışmalar hızlı şekilde devam ederken Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’da alanı sık sık ziyaret ederek çalışmaları inceliyor. Bölgedeki esnafları da ziyaret eden Başkan Fırıncıoğlu, hem çalışmalar hakkında bilgiler veriyor hem de talep ve önerileri dinliyor.

Başkandan Personeline Teşekkür

Sık sık çalışma yapılan alanı ziyaret ederek çalışmaları inceleyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, öğle yemeğini de personeli ile birlikte yedi. Başkan Fırıncıoğlu, ulaşımın aksamaması adına mesai gözetmeksizin çalışan personeline teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

TGF Başkanlar Konseyi; TGF Başkanlar Konseyi;

4 Caddede Söküm Çalışmaları Yapılacak

Aşağı Cami Sokak, Su Terazisi Sokak, Karakaş Caddesi ve Yukarı Çarşı Caddesi’nde söküm çalışmalarını tamamlayan ekipler yeniden düzenlenecek olan Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Caddesi’nde çalışmalarına başlayacaklar. Asfalt ekipleri ile koordineli şekilde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu bölgelerde kısa süre içinde sıcak asfalt ile yeniden düzenlenecek.

Fırıncıoğlu, “Ekiplerimiz Hızlı Şekilde Çalışmalarını Sürdürüyorlar

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ulaşımda aksama olmaması için ekiplerin çalışmalarına hızlı şekilde devam ettiklerini söyledi. Fırıncıoğlu açıklamasında “Kent merkezinde 10 bin metrekarelik alanı kapsayan alanda başlatmış olduğumuz yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Ulaşımda aksama olmaması için ekiplerimiz hızlı şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.  Ekiplerimiz bir yandan söküm çalışmaları yaparken sökümü yapılan noktaları da zaman kaybetmeden yeniden düzenliyoruz. Sağlamış olduğumuz koordinasyon sayesinde çalışmalarımız hem daha hızlı hem de daha sağlıklı ilerliyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamak istiyoruz. Çalışmalarda mesai saati gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-03-at-14.44.51

Editör: Murat Barutçu