Devrek cinayeti öncesinde neler oldu? Kan donduran yeni detaylar! Devrek cinayeti öncesinde neler oldu? Kan donduran yeni detaylar!

Akıl almaz olay: Başına ağaç dalı düşen kadın yaralandı Akıl almaz olay: Başına ağaç dalı düşen kadın yaralandı

Gaziantep Haber - Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Kızılhisar mevkiinde korkunç bir olay yaşandı. Bir üst geçidin altında sahipsiz köpekler tarafından parçalanmış bir bebek cesedi bulundu. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Korkunç bulgu, dün öğle saatlerinde boş arazide gerçekleşti. Bir vatandaş, boş arazide sahipsiz köpeklerin bir şeyler yediğini fark ederek durumu bildirdi. Hızla müdahale edilen jandarma ve sağlık ekipleri, poşetin içerisinde bebek cesedi olduğunu tespit etti.

Sağlık görevlileri, yapılan kontrollerin ardından bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Üstelik bebek cesedinin bir kısmının köpekler tarafından parçalandığı ve vücudunun kurtlandığı görüldü. Yeni doğmuş bebeğin tahminen iki gün önce boş araziye terk edildiği iddia edildi.

Olay yerine çağrılan ekipler, bebeğin cesedini Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürdü. Bebeğin cenazesi üzerinde otopsi yapılacak. Jandarma ekipleri ise bebek cesedini atanları tespit etmek ve olayın ardındaki sebepleri aydınlatmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İHA

Gelin alma töreni savaş alanına döndü! Gelin alma töreni savaş alanına döndü!

Acil A RH (+) kan aranıyor! Acil A RH (+) kan aranıyor!

Badem ağacından düşen kişi ağır yaralandı! Badem ağacından düşen kişi ağır yaralandı!

AW007991_06

AW007991_05

AW007991_04

AW007991_02

AW007991_03

AW007991_01

Editör: Virda Şahin