Ulusal Güvenlik, Finansal-Parasal Saldırılar üzerinde yaptığı çalışmalar ve kaleme aldığı yazılarla tanınan Finansal Güvenlik Stratejisti Selva Tor, Zonguldak’ta rahatsızlandı. Selva Tor, rahatsızlığının ardından Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Seyahatte olduğu sırada Zonguldak’ta ani gelişen yüksek tansiyon atağı nedeni ile BEÜ’de tedavi altına alınan Selva Tor, kendisi ile yakından ilgilenen BEÜ doktor ve hemşirelerine teşekkür etti.

Selva Tor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Seyahatte olduğum Zonguldak'ta ani gelişen yüksek tansiyon atağı nedeni ile tedavi altına alındığım ve 24 saat boyunca ilgilerini titiz biçimde üzerimden çekmeyen hızlı ve doğru müdahaleleri ile ilk bir kaç saatin sorunsuz geçemezsine vesile olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli Acil Tıp asistan Hekimleri ve hemşireleri ile 24 saat boyunca ilgi ve alakalalarını üzerimden çekmeyen, Kardiyoloji Ana bilim dalının kıymetli Hocaları Dr. Öğretim Üyesi Naile Eriş Güdül ve Dr. Öğretim Üyesi Ozan Çakır ile Kardiyoloji servisi hemşirelerine çok teşekkür ederim.

Üniversite Hastanelerimizin en büyük varlığı ve zenginliği bu kıymetli hekim Hocalarımız ve onların ustalığında yetişen genç hekim evlatlarımızdır.. Her türlü imkan ve donanımı fazlasıyla hak eden Zonguldak BEU Tıp Fakültesinin Hekim kadrosundaki Vatan ve millet sevdalısı gerçek Cumhuriyetçi hekimlerin hepsine minnettarım. İyi ki varlar..  Allah yollarını bahtlarını açık etsin..”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Avcı’dan maden işçisi için taziye mesajı Avcı’dan maden işçisi için taziye mesajı

WhatsApp-Image-2024-02-07-at-11.36.25

Editör: Murat Barutçu