Habertürk yazarı ünlü gazeteci Sevilay Yılman sosyal medyadan yaptığı paylaşımla aralarında Zonguldak’ın da bulunduğu 20 il için sandık güvenliğinin sağlanması konusunda çağrıda bulundu.

Yılman, belirtilen 20 ilde sandık güvenliğinin tam olarak sağlanamadığını vurgulayarak, gönüllü kişileri, Millet İttifakı Seçim Güvenliği Platformuna katılmaya davet etti.

Kapris yapmanın sonu! Kapris yapmanın sonu!

Yılman’ın paylaşımı şu şekilde:

“1. Turda %80 in üzerinde sandık güvenliğini sağlamış bulunuyoruz. Türkiye gönüllüleri olduğumuz sandıklarda sabah 6:00 dan sayım bitip ıslak imzalı tutanaklar hazır olana dek görev yerlerimizden ayrılmadık ve YSK’ya hatalı girilen tüm tutanakların düzeltilmesi itirazlarımız üzerine yapıldı.

Sıra 2. Tura geldi. Desteğinizle birlikte 29 Mayıs sabahı tüm Türkiye gerçeğe uyanmak istiyoruz.

Aşağıda sıraladığımız illerde maalesef sandık güvenliliğimiz sağlanabilmiş durumda değil.Lütfen size uygun olan il de görev yapmak için bize katılın!”

Yılman’ın çağrıda bulunduğu iller şu şekilde:

Erzurum, Kastamonu, Şanlıurfa, Sivas, Samsun, Konya, Balıkesir, Kütahya, Elazığ, Erzincan, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, Ağrı, Malatya, Van, Kahramanmaraş, Bolu, Zonguldak, Amasya (Haber Merkezi)

Zonguldak’ın tek mavi bayraklı plajı Ereğli’de Zonguldak’ın tek mavi bayraklı plajı Ereğli’de

Sağlıkçı ailenin ölümü Marmaris’teki sevenlerini yasa boğdu Sağlıkçı ailenin ölümü Marmaris’teki sevenlerini yasa boğdu

Belediyeden çocuklara ve ailelerine 17 dönüm üzerinde yaşam alanı Belediyeden çocuklara ve ailelerine 17 dönüm üzerinde yaşam alanı

Güçlü kadın, güçlü millet! Zonguldaklı kadınlar şehri keşfetti Güçlü kadın, güçlü millet! Zonguldaklı kadınlar şehri keşfetti

Editör: Murat Barutçu