Anneye bayıltan kafa! Çocukların park kavgasına anneler dahil olunca ortalık karıştı Anneye bayıltan kafa! Çocukların park kavgasına anneler dahil olunca ortalık karıştı

Aydın'da KYK yurdundaki asansör kazasında üniversite öğrencisi Zeren Ertaş'ın hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde öğrenciler sokaklara indi. Çanakkale'de de onlarca kız öğrenci yürüyüş gerçekleştirirken Emniyet Müdürü Selim Arıcı, polislere müdahalede bulunmamaları yönünde talimat verdi. Arıcı daha sonra öğrencileri çevik kuvvet otobüsleri ile yurtlarına gönderdi.

Ulusal basında yer alan haberlere göre Aydın'da, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdunda arızalanan asansör düştü, olayda üniversite öğrencisi Zeren Ertaş hayatını kaybetti. Acı olayın ardından ülke genelinde yurtlarda kalan öğrenciler protestolara başladı. Çanakkale'de ise eylem yapan öğrenciler, Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı'nın talimatıyla polis müdahalesi olmadan sloganlarını attı.

Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı ise polis ekiplerine, üniversite öğrencileri için yolların açılması ve müdahale edilmemesi talimatını verdi. Selim Arıcı ayrıca eylem sonrasında da çevik kuvvet otobüsleriyle öğrencileri yurtlarına gönderdi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-10-27-at-11.10.36-(1)

Editör: Murat Barutçu