Nakliye işlemi görmesini istediğiniz ürünleri dünyanın her bir yanına gönderebilirsiniz. Uluslararası taşımacılık, taşınacak ürünün nakliyat ve gümrük işlemlerinden sorumludur. İthal veya ihraç edilen ürünlerin bütçe dostu olmasının yanı sıra sağlam ve güvenli taşınmasını sağlıyoruz. Sizin için uluslararası taşımacılıkta en uygun yöntemi seçip yükün ağırlığına, cinsine ve zamanlamasına göre yöntem belirliyoruz.

Ticaret alanındaki gelişmeler uluslararası nakliyat açısından büyük önem taşıyor. Bu sayede ülkeler birbirleriyle ithalat ve ihracat işlerini geliştirir. Gönderilecek mal için seçtiğiniz lojistik firması önemlidir. Dikkatlice araştırılması gerekir çünkü dolandırılmanızı istemeyiz.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Nerede olursanız olun uluslararası evden eve nakliyat hizmeti sizi kargo şubesine gitme zahmetten kurtarır. Ayrıca kargolamak istediğiniz ürün ağırsa sizin yerinize biz taşıyabiliyoruz. Transfer etmek istediğiniz ürünü zaman harcayıp kargo yerine götürmektense evden eve nakliyat hizmetimiz ile kapınızdan biz alıp hedef noktaya ulaştırıyoruz.

Kapınızdan aldığımız eşyanızı uluslararası evden eve taşımacılık hizmetimizle istediğiniz yere nakliye ediyoruz. Yurtdışına gönderilecek olan malların gümrüğe takılmaması için gerekli önlemleri sizinle iletişim kurarak alıyoruz. Ayrıca farklı ülkelere gönderilecek malın lokasyonuna ve gümrüğüne göre farklı fiyat teklifi veriyoruz.

Uluslararası evden eve nakliyat için işbirliği ve size uygun uluslararası nakliyat firmasını seçmek gerekir. Bu konuda danışmanlık hizmeti almayı ihmal etmemeniz tavsiye edilir.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Aşamaları

Uluslararası evden eve nakliyat genellikle 100 metreküp eşya kapasitesi olan araçlar yükleri taşır. Malların yükleneceği araç dolmadan yola çıkmadığı için ilk önce aracın kapasitesini doldurması gerekir.

İlk olarak göndermek istediğiniz malların ağırlığı, hacmi ve rotası belirlenerek uluslararası nakliyat yöntemi belirlenir. Sonrasında göndermek istediğiniz eşyaları sağlam bir şekilde paketliyoruz. Paketlenen yükü depomuza veya ülkeden çıkış yapacağı limana teslim ediyoruz. Çıkış noktasına teslim edilen yük, varış noktasında gümrük işlemlerine tabi tutulur. Böylelikle yeni adrese taşınır. Teslim edilen mal dilediğiniz takdirde bizim tarafımızdan kargolanan paket ambalajından çıkarılır ve istenilen odaya konulur.

Hangi Firmalar Uluslararası Nakliyat Hizmeti Verebilir?

C3 yetki belgesine sahip lojistik firmaları yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere uluslararası taşımacılık hizmeti verebilir. Bu yüzden evden eve nakliyat hizmetinden yararlanmak istiyorsanız seçtiğiniz firmanın bu yetki belgesine sahip olduğundan emin olun. Aksi takdirde taşınmasını istediğiniz eşyalar gümrüğe takılabilir ve istediğiniz sonuca ulaşamayabilirsiniz.

Uluslararası Nakliyat İçin Hangi Yöntemler kullanılır?

Taşınacak ürünün cinsine, ağırlığına, bütçesine ve lokasyonuna göre farklı taşımacılık yöntemleri kullanılır. Bunlardan bazıları aşağıda listelenmiştir.

Karayolu taşımacılığı:Kıtalar arası seyahatlerde kullanılır. Teslimatlar hızlı gerçekleştirilir ancak uzun mesafelerde maliyeti fazla olabilir.

Denizyolu taşımacılığı: Uzak mesafelerde ağır malların taşınması yük gemileri aracılığıyla yapılır. Uzak mesafeler için uygun fiyatli bir seçenektir.

Demiryolu taşımacılığı: Karayolu taşımacılığına kıyasla daha az maliyetlidir ancak hacmi büyük olan yüklerin taşınması trenlerle o kadar kolay değildir.

Havayolu taşımacılığı: Acil teslim edilmesi gereken ürünler uçak sayesinde hızla iletilir ancak en pahalı taşıma yöntemidir.

Boru hattı taşımacılığı: Enerji sektöründe kullanılan bu nakliyat yöntemi, tehlikeli sıvı veya gaz ürünlerin taşınmasını sağlar.

Türkiye'de Gelişen Sektör: Otomasyon Süreçleri Türkiye'de Gelişen Sektör: Otomasyon Süreçleri

En çok tercih edilen yöntem olan karayolu taşımacılığı, uluslararası nakliyat için en çok tercih edilen yöntemlerdendir. Taşınacak malların uluslararası araç taşıma yöntemiyle nakliyesi, kaza oranının düşük olması ve ekonomik olmasından dolayı genelde tercih edilir.

Bu yazımızda uluslararası nakliyat taşımacılığının firmanın kalitesine, taşınacak olan malın cinsine ve ulaştırma noktasına bağlı olduğunu anlıyoruz. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak için uluslararası nakliyat hizmeti ile size zaman kazandırıyoruz ve kolaylık sağlıyoruz.

Editör: Muhammet