Zonguldak’ta, 2023-2024 sezonu U18 Futbol Ligi sona erdi. Play-Off A ve B grubu şampiyonu Ereğli Demirspor ile Asmaspor, Zonguldak’ı U18 Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı. 

U18 Play-Off A grubunda kupanın sahibi Ereğli Demirspor oldu. Dün Fener sahasında oynanan maçta Devrek Belediyespor’la karşılaşan Ereğli ekibi, normal süresi 0-0, uzatma süresi 1-1 sona eren maçı, penaltı atışlarında 3-2 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti ve kupayı müzeye götürdü. 

Batuhan Karadeniz’den TFF’ye... “Bu iki takımı da küme düşürün” Batuhan Karadeniz’den TFF’ye... “Bu iki takımı da küme düşürün”

Play-Off B grubunda bugün Kilimli AhMet Şerifoğlu sahasında, Asmaspor ile Ereğli Belediyespor arasında oynanan final maçı, Asmaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. Zonguldak Kömürspor’un altyapısından transfer edilen aynı zamanda Birinci Amatör Küme Merkez grubunda mücadele eden A takımda forma giyen gençler, Ereğli Belediyespor’u 5-1 farklı mağlup etti. Bu farklı galibiyet üzerine Asmaspor, B grubu şampiyonu olarak kupayı havaya kaldırdı.

Her iki grup şampiyonu, Zonguldak’ı U18 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ