Bundan yaklaşık sadece iki buçuk ay önce kurulan Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ilk konserinde salonu dolduran sanat severleri adeta bir müzik şöleni yaşatarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) de düzenlenen ve sunuculuğunu Hikmet Sinan’ın yaptığı konserde Koro Şefi Özcan Sevinç ve ekibinin yaklaşık bir buçuk saat süren birbirinden güzel şarkılarına eşlik eden Zonguldak’lı Sanat Severler gecede adeta müzik şöleni yaşayarak sahne alan sanatçıları ayakta alkışladılar.

Konser sonrasında sahneye çıkarak çok kısa bir açıklama yapan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş özetle şunları söyledi.

“Bugüne kadar spora ve özelikle de futbola ağırlık verdim, ama böyle bir güzel geceden sonra bundan sonra da Müziğe de zaman ayıracağım. Çok güzel bir gece oldu emeği geçen sanatçılarımıza teşekkür etmek istiyorum. Hayatta bazı keşkelerim oldu bunlardan birisi de çok sevmeme rağmen bir müzik aleti kullanmaktı fakat nasip olmadı “

Öte yandan düzenlenen Türk Sanat Müziği konserinin ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından Koroda görev yapan Müzisyen ve Sanatçılara Zonguldak’ın simgesi olan madenci heykeli hediye etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi