Böylece aynı miktarda ya da daha az parayla daha güzel ve lüks bir tatil yaşayabilirsiniz. Bilet.com ile gittiğiniz ülke içi otobüs bileti ihtiyaçlarını da karşılayabileceksiniz. Hem de fiyat listesinden en ucuz bileti seçebilirsiniz. Türk lirasının değerli olduğu ve tatil yapmaya uygun olan yerler arasında en dikkat çekenleri şunlardır:

·         Ukrayna: Ülkeye girişte vize ve pasaport gerekmeden Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı kullanarak rahatlıkla girilebilmesi, tarihi ve turistik pek çok yer bulunması, eğlenceli etkinlikleri, farklı spor aktiviteleri ile Ukrayna tatil için oldukça iyi bir seçenek.

·         Makedonya: Makedonya’ya da vizesiz girilebiliyor ve gezilebilecek sınırsız yer barındırıyor. Eski tarihlerde Osmanlı hakimiyetinde olduğu için Osmanlı’dan kalan pek çok değerli yapı bulunan Makedonya, ülkemizden çok sayıda turist çekiyor.

·         Tayland: Farklı kültürleri deneyimlemek isteyenler için Tayland muhteşem bir seçenek. Adeta bir doğa harikası olan Tayland’a vizesiz giriş yapılabiliyor.

·         Vietnam: Tarihi, turistik yerlerin oldukça yoğun olduğu Vietnam eşsiz doğasıyla da gidenleri büyülemeyi başarıyor. Üstelik bütçe dostu konaklama ve yeme içme olanaklarına sahip.

·         Bosna-Hersek: Yoğun bir tarihi olan Bosna-Hersek, Türkler tarafından en çok ziyaret edilen yerlerin başında geliyor. Kültürel yakınlığı nedeniyle ülkemizden insanları kendine çekmesinin yanı sıra bütçe dostu olması ile de artı puan kazanıyor.

Uygun Fiyatlı Tatil Nasıl Yapılır?

Uygun fiyatlı bir tatil yapabilmek için tatilinizi iyi planlamanız gerekir. Öncelikle daha yola çıkmadan alacağınız seyahat biletlerinizi Bilet.com sitesinden ekonomik olarak alabilir ve alacağınız diğer otel, etkinlik ve diğer biletler için indirim kazanabilirsiniz.

Konaklayacağınız mekan, kullanacağınız ulaşım araçları, yemekleri nerede yiyeceğiniz, tatilde nereleri gezeceğiniz gibi şeyleri önceden planlarsanız tatilde yapacağınız harcamalar sizi zorlamaz. Uygun fiyatlı konaklama için hostelleri ve kiralık evleri tercih edebilirsiniz.

BigdartTesettür Mayo: Rahatlık ve Şıklık Bir Arada BigdartTesettür Mayo: Rahatlık ve Şıklık Bir Arada

Tatilinizi birkaç ay öncesinden planlarsanız daha uygun fiyatlı uçak bileti bulma şansınız artar. Yakın tarihli uçak biletlerinin fiyatı her zaman daha pahalı olur. Yemek için bölgedeki restoranlar hakkında ufak bir araştırma yaparak, hem lezzetli hem de uygun fiyatlı pek çok restoran bulabilirsiniz.

Tatil sezonunun dışındaki zamanlarda tatilinizi yaparsanız her şeye daha uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Türk lirasının değerli olduğu lokasyonlarda tatil yapmak da tatilinizi daha uygun fiyata getirmenizi sağlar

Editör: Muhammet