Türk Enerji Sen, GMİS Merkez Servisleri'ni ziyaret etti
Türk Enerji Sen, GMİS Merkez Servisleri'ni ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, Zonguldak Belediyesi’ni ve Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i hedef alan açıklamalarda bulundu.
Tersane bölgesinde açılan halk plajı üzerinden eleştirilerini sürdüren Turhan, “Tersane bölgesi bildiğim kadarıyla Milli Emlak’a ait bir arazi. Burada gerekli girişimler yapılarak bir plaj açılışı gerçekleştirildi. Hatta cankurtaran ihalesi bile plaj açıldıktan sonra yapıldı. Şu anda işçi alımı duyurusu yapıldı” dedi.

Kızlar Plajı açılışına CHP İl Başkanı’nın insanları davet etmesini de eleştiren Turhan, “İnsanları davet etmesi gereken kişi belediye başkanıdır. Böyle bir dalgalanma var belediye noktasında. Vatandaş, Tahsin Erdem’i Cumhuriyet Halk Partisi’nin başkanı olsun diye değil, hizmet etsin diye seçti” ifadelerini kullandı.
Belediyedeki işçi alımları konusunda da ciddi şikâyetler olduğunu vurgulayan Turhan, “Sokakta, esnaf arasında ve vatandaşlarımız arasında bu konuda ciddi rahatsızlıklar var. İnşallah bu uyarılarımız dikkate alınır ve başkan tutum ile davranışlarında değişikliğe gider diye umut ediyoruz. Biz, iyi niyetli olarak eleştirilerimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA