Kozlu Belediyespor’un yeni transferi Volkan Batman ŞAFAK Spor’a konuştu. 25 yaşındaki sağ kenar oyuncusu, yeşil-beyazlı renkler altında şampiyon olacaklarına inandığı söyledi.

2015 yılında Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası’nda, Brezilya ile oynanan finalde 19’uncu dakikada attığı golle Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin şampiyonluğunda büyük rol oynayıp dikkatleri üzerine çeken Trabzonsporlu eski futbolcu Volkan Batman, futbol kariyerine Kozlu Belediyespor’da devam edecek.

Kısa bir süre önce yeşil-beyazlı yönetimle şartlarda anlaşmaya vararak kendisini 2022-2023 sezonu için Kozlu Belediyespor’a bağlayan imzayı atan şampiyon futbolcu, yeni takımıyla antrenmanlara başladı.

Kozlu sahasındaki idman öncesi ŞAFAK Spor’a özel poz veren Volkan Batman, 5 yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek Kozlu Belediyespor’la şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

Kozlu Belediyespor’un iyi bir oluşum içinde olduğunu dile getiren sağ kenarın yeni ismi, “Şampiyonluk hedefi taşıyan bir kulübe geldim. Zonguldak ve bölge futboluna hiç yabancı değilim. Bildiğiniz üzere Kilimli Belediyespor’da forma giymiştim. Bölgesel Amatör Ligde iyi bir tecrübe ve deneyimim var. Yeni sezonda üzerine koyup Kozlu Belediyespor’u başarıya taşıyacağım. Hedefimiz şampiyonluk. Zaten bu düşünceler doğrultusunda kurulan bir takımız. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böyle güzel ve büyük bir camiada bulunmaktan son derece memnunum. Yeşil-Beyaz renklerle kariyerime bir şampiyonluk daha eklemek istiyorum.” dedi.

Trabzonspor’dan yetişen Volkan Batman’ın, 1461 Trabzon, Kardemir Karabükspor, 100. Yıl Soğuksuspor, Safranbolu Belediyespor, Kilimli Belediyespor ve Ladik Belediyespor geçmişi var.

Kozlu Belediyespor’un yeni transferi, Bölgesel Amatör Lige yabancı değil. Batman, yarı profesyonel olarak adlandırılan ligde 50’ye yakın müsabakada görev aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi