Karakolda imza zorunluluğu kalkıyor! Dünyada bir ilk Karakolda imza zorunluluğu kalkıyor! Dünyada bir ilk

Togg'un web sitesi üzerinden gerçekleştirilen ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişiden noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. 20 bin otomobilin teslimat süreci ise başladı.

Çekilişle Togg sahibi olan bir kişi ise aracını ikinci el araba sitesinden satmak için ilan verdi. Söz konusu ilanda Ankara'da satışa sunulan ve henüz 600 km yol yapmış bir Togg'un 3.5 milyon TL'ye satışa konulduğu görüldü. Aracın standart satış fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL. Aracı ilana koyan kişinin ise RTÜK Uzmanı Sadık Canyurt olduğu iddia edildi.

Yenişafak'ın haberinin ardından Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, iddiaya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Şahin şunları kaydetti:

"KESK Konfederasyonu'na bağlı Haber Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt isimli çalışanımızın yerli ve milli gururumuz TOGG üzerinden akıl almaz bir fiyat manipülasyonuna giriştiği yönündeki haberler üzerine konu ile ilgili inceleme başlatılmıştır." (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-05-25-at-10.25.57

Cinsel istismara uğrayan bebekten acı haber! Cinsel istismara uğrayan bebekten acı haber!

Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında Sapık tutuklandı! 2 kişi gözaltında

Çaycuma'da iğrenç olay; Cinsel istismara uğrayan bebek yoğun bakımda Çaycuma'da iğrenç olay; Cinsel istismara uğrayan bebek yoğun bakımda

Cami cemaatinden şikayet var! Yatsı namazına kadar açık tutulsun! Cami cemaatinden şikayet var! Yatsı namazına kadar açık tutulsun!

Türkiye’ye Zonguldak’tan gidiyor! Türkiye’ye Zonguldak’tan gidiyor!

Editör: Murat Barutçu