Kaza, Fatih Sultan Mahallesi Yörükler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Y. idaresindeki 34 FOR 771 plakalı Peugeot marka otomobil, rampa aşağıya indiği esnada sürücüsünün kontrolünden çıkarak 150 metre uzunluğundaki uçuruma yuvarlandı. Defalarca takla atan otomobil ters vaziyette durabildi.

 TEYZE YEĞEN EVE DÖNÜŞ YOLUNDA DEHŞETİ YAŞADI

Kazanın şiddetiyle sürücü ve teyzesi G.A. yaralandı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesiyle bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri otomobilin bulunduğu alana inerek yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Sıkıştığı yerden çıkarılan yaralılar sağlık ekipleri ve kaza yerine gelen vatandaşların yardımıyla sedyeye alınarak ambulansa taşındı. İki yaralı ardından Kocaeli Şehir Hastanesi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Öte yandan, sürücü K.K.’nin teyzesi G.A. ile ahırlarındaki hayvanları beslemeye gittiği ve evlerine döndüğü esnada kaza yaptıkları öğrenildi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.(İHA)

Flüt-Piyano resitali ile sanat dolu ilkbahar akşamı Flüt-Piyano resitali ile sanat dolu ilkbahar akşamı

Ormanda kaybolan adam 14 gün sonra bulundu, bitki ve ot yiyerek hayatta kalmış Ormanda kaybolan adam 14 gün sonra bulundu, bitki ve ot yiyerek hayatta kalmış

AW890645_07

AW890645_01

AW890645_03

AW890645_02

Editör: Muhammet