Birinci Amatör Küme Merkez grubunda normal sezonu ikinci sırada tamamlayarak, hedeflediği Süper Amatör Lig yolunda ilk aşamayı başarıyla geçen Terakkispor, gözünü Play-Off’a çevirdi.

Zonguldakspor eski kaptanı Hasan Şenol’un antrenörlüğünü yaptığı Bordo-Beyazlı takım, Play-Off yarı finalinde Çaycuma grubu lideri Perşembe Belediyespor’la karşılaşacak. Çift maç eleme usulü oynanacak yarı finalin ilk ayak maçını 7 Nisan Pazar günü Perşembe Belediyespor deplasmanında oynayacak olan Terakkispor, 14 Nisan Pazar günü evinde rövanş mücadelesi verecek.

Amatörün köklü kulübü, her iki maç neticesinde rakibine ikili averajda üstünlük sağlayıp grup finaline yükselmek istiyor.

İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor! İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor!

YÖNETİMDEN BİRLİK-BERABERLİK İFTARI

Terakkispor yönetimi, Süper Amatör Lig yolunda Perşembe deplasmanında çok önemli 90 dakika sınavı verecek olan Hasan Şenol ve öğrencilerine, moral-motivasyonu artırmak adına birlik-beraberlik iftarı verdi. Kulüp Başkanı Cüneyt Öztür ile yönetim kurulu üyeleri Muammer Öztür, Ceyhun Öztür ve Hakan Ateş, Alaborina Restaurant’ta düzenlenen iftar programında Şenol ve futbolculara eşlik etti.

Hoşça sohbetlerin edildiği iftar programında tam bir aile havası estiren Terakkispor takımı, şampiyonluğu çok istediğini bir kez daha gözler önüne serdi. Kulüp Başkanı Cüneyt Öztür, mazisi başarılarla dolu Terakkispor’un yine eski şaşalı günlerine geri döneceğini belirtirken, bu doğrultuda ilk önemli işin Süper Amatör Lige çıkmak olacağını kaydetti.

Sezon başında ortaya koydukları Süper Amatör Lig hedefine ulaşmayı çok arzu ettiklerini dile getiren genç başkan, bu hedef yolunda grup aşamasını başarıyla geçtiklerini, istikrarlı gidişatı Play-Off’ta da sürdürüp şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını dile getirdi.

Terakkispor’un başında başarılı bir sezon geçiren tecrübeli teknik adam Hasan Şenol, takım halinde Play-Off’a odaklandıklarını dile getirirken, tek düşüncelerinin şampiyon olup Terakkispor'u uzun aradan sonra tekrar Süper Amatör Lige çıkarmak olduğunu belirtti.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ