İkinci Amatör Küme takımlarından Terakkispor’da eski Kulüp Başkanı Ali Hızır Ar, şampiyonluk mücadelesi veren futbolcuları iftar yemeğinde bir araya getirdi. Aile ortamında geçen iftar yemeği sonrası futbol üzerine hoşça sohbetler edildi, camiaya şampiyonluk sözü verildi.

Maddi imkansızlıklar ve pandemi dolayısıyla çekildiği amatör lige, bu sezon İkinci Amatör Küme’den yeniden giriş yapan Terakkispor, hedeflediği şampiyonluk yolunda yönetimi, teknik ekibi ve futbolcusuyla kenetlendi.

İmkanlar ölçüsünde takıma sahip çıkan mevcut yönetime, bu doğrultuda eski başkan Ali Hızır Ar’dan destek geldi. Köklü geçmişe sahip bordo-beyazlı kulübü yeniden eski şaşalı günlerindeki gibi görmek isteyen Ar, mücadele ettiği Merkez grubunda başarılı bir şekilde ilerleyen takıma iftar yemeği verdi.

Terakki Spor Kulübü Derneği’nde organize edilen iftar yemeği, sıcak ve samimi ortamda geçti. İftarını futbolcularla birlikte açan Ar, Terakkispor’un büyük ve köklü bir kulüp olduğunu, mevcut futbolcu grubuyla hak ettiği şampiyonluğa ulaşacağına inandığını dile getirdi.

Eski bir başkan ve Terakkispor’a gönül vermiş biri olarak takımın her zaman yanında olduğunun altını çizen Ali Hızır Ar, uzun aradan sonra tekrar amatör ligdeki yerini alan takıma şampiyonluğun çok yakışacağını belirterek, “Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Terakkispor’da oynamak, Terakkisporlu olmak bir ayrıcalıktır. Siz de bu ayrılacağı yaşıyorsunuz. İyi bir gidişatınız var. Şampiyonluğa olan inancım tam. Sizlere güveniyorum. Tek isteğim şampiyonluk kupası.” dedi.

Eski Başkan’ın sözlerinin ardından tüm futbolcular hep bir ağızdan şampiyonluk sözü verirken, "O kupa buraya gelecek" ifadelerinde bulundu.

ASMASPOR MAÇI ÖNCESİ MORAL OLDU

Eski Başkan Ar’ın organize ettiği iftar yemeği, 19 Nisan Çarşamba (yarın)  günü yenilgisiz lider Asmaspor’la oynanacak maç öncesi futbolculara moral oldu.

Motivasyonu artıran iftar organizasyonu, zorlu 90 dakika öncesi futbolcuların galibiyete olan inancını artırdı. Bordo-Beyazlı takım, bu maçı kazandığı takdirde bir maç fazlası bulunan rakibiyle 5 olan puan farkını 2’ye düşürecek.

Terakkispor-Asmaspor arasındaki karşılaşma, Fener sahasında saat 15.30'da başlayacak. Zorlu 90 dakika mücadelesini, Ertuğrul Göktaş, Mehmet Ünlü, Okan Karakök hakem üçlüsü yönetecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2 Zonguldak Kömürspor aralıksız 8 sezondur mücadele ettiği 2. Ligden düştü... Çok yazık oldu çok: 3-2

Editör: Hüseyin EKİNCİ