Zonguldak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Abdurrahman Yılmaz, alkollü şahıslar tarafından sokak ortasında darp edildi. Gazipaşa Caddesi üzerinde çalıştığı sırada alkollü şahısların saldırısına maruz kalan Yılmaz, daha sonra şahıslardan şikayetçi oldu.

İlk olarak tanımadığı 6-7 kişilik grubun sözlü tacizine uğrayan Yılmaz, daha sonra aynı kişiler tarafından darp edildi. Esnaflar tarafları ayırarak durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Abdurrahman Yılmaz'ı darp eden şahıslar ise olay yerinden uzaklaştılar.

Sağlık ekipleri tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, darp raporunu aldıktan sonra kendisini darp edenlerden şikayetçi oldu.

Yaşadığı olayı anlatan Yılmaz, gazetecilere, "Esnaf eğer olmasaydı çok kötü şeyler olacaktı. Belki de o anda şiddetli bir şekilde darp edilip, ölüme kadar gidebilecekti sonuç. Olayın olduğu yerdeki güvenlik kameraları pazartesi günü incelenip, darp eden kişi veya kişiler tespit edilecek. Benim anlamadığım konu; Gazipaşa gibi Zonguldak'ın en işlek caddesinde bu kişilerin dolaşması. Sarhoşlar, ayakta duramıyorlar. Nasıl bir insanlık, nasıl bir vicdandır, anlamadım. Ben bu saldırıyı şahsıma değil, tüm belediye personeline yapılmış gibi görüyorum." dedi. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

AW105103_02

AW105103_07

Balık tutmak için canını hiçe saydı! Balık tutmak için canını hiçe saydı!

AW105103_04

Editör: Murat Barutçu