Gıda ihracatı büyüyor
Gıda ihracatı büyüyor
İçeriği Görüntüle

Karabük Haber – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde belediyede çalışan temizlik görevlisi parkta, içerisinde yüklü miktarda para bulunan cüzdanı sahibine teslim etti.

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı Salim Bozkurt, Barış Manço Parkını temizlediği sırada bankın altında bir cüzdan olduğunu fark etti. Bozkurt, yerden aldığı cüzdanı vatandaşların taleplerini ilgili birimlere yönlendirerek hizmetin en kısa sürede ulaşmasını sağlayan Halk Masası yetkililerine bıraktı.

4 aracın karıştığı zincirleme kazada 10 kişi yaralandı!
4 aracın karıştığı zincirleme kazada 10 kişi yaralandı!
İçeriği Görüntüle

Yetkililerin kimlik bilgilerinden ulaştığı Nur Seda Yirmibeş’e cüzdanı işçi tarafından teslim edildi.

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Salim Bozkurt’un cüzdanı teslim etmesinin ardından kimlik bilgilerinden cüzdan sahibine ulaşıldığını belirten Halk Masası görevlisi Ertuğrul Akarsu, “Salim Bozkurt arkadaşımıza bu onurlu davranışı için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Cüzdan sahibine de bulunduğu için yine çok mutluyuz” dedi.

Okçuluk yarışmasında kuzenler şampiyon oldu
Okçuluk yarışmasında kuzenler şampiyon oldu
İçeriği Görüntüle

İşçi Salim Bozkurt, yaptığının insanlık görevi olduğunu söyledi.

Nur Seda Yirmibeş ise, Eski Çarşı bölgesinde esnaflık yaptığını, çocuğunu parka getirdiğinde cüzdanını düşürdüğünü ifade ederek, “Sabah çocuğumu bırakmaya giderken cüzdanım olmadığını fark ettim. Bankayı aradım, kartlarımı iptal etmek üzereyken Halk Masasından arandım. Cüzdanımın temizlik işçisi arkadaşımız tarafından bulunduğunu ve Halk Masasına teslim edildiğini öğrendim. Çok sevindim. Arkadaşıma çok teşekkür ediyorum diye konuştu.

Yirmibeş, cüzdan içerisinde toptancıya ödemesi gereken paranın olduğunu, kredi kartlarının da yüklü miktarda dolu olduğunu kaydetti. İHA

Alaplı’da eve yıldırım düştü! Evin hali şok etti
Alaplı’da eve yıldırım düştü! Evin hali şok etti
İçeriği Görüntüle

30 bin TL verilecekti! Seyyanen zam iptal edildi
30 bin TL verilecekti! Seyyanen zam iptal edildi
İçeriği Görüntüle

AW919260_03

AW919260_01

AW919260_02

Muhabir: Virda Şahin