Alaplı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nuri Tekin, bugün akşam son araç konvoylu seçim çalışmasını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Sahil parkta toplanan yüzlerce araçla gelen vatandaşlar, meşaleler yakarak ve coşkulu sloganlar eşliğinde Tekin'i karşıladılar.

Tekin, kalabalığı tek tek selamlayarak kısa bir konuşma yaptı. "Beni burada coşkulu bir şekilde karşıladığınız için Allah razı olsun" diyen Tekin, seçim çalışmalarının sonuna geldiklerini ve her gittiği yerde büyük ilgi ve sevgiyle karşılandıklarını belirtti. Kendisine gösterilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin, Alaplı'nın kendisine duyduğu güvene layık olmak için var gücüyle çalışacaklarını vurguladı.

Tekin, motosikletli grupların eşlik ettiği uzun araç konvoyuyla Yenimahalle'ye geçti. Burada da vatandaşlarla bir araya gelerek onlara hitap etti. "Sizlerden biriyim. Sokaklardan geldim, olduğum gibi konuşurum." diyen Tekin, Alaplı'ya sundukları hizmetlerden ve gelecek planlarından bahsetti.

Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tekin, Yenimahalle sakinlerine yapılan hizmetleri anlattıktan sonra destek çağrısında bulundu ve vatandaşlardan geleceklerini beklediğini ifade etti.

Henüz 32 yaşındaydı… Funda Çetin hayatını kaybetti Henüz 32 yaşındaydı… Funda Çetin hayatını kaybetti

Konvoylu şehir turunu Alaplı İlçe merkezinde tamamlayan Tekin, balkonlardan kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamladı.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA