Spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı
Spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Bolu Haber – Bolu'da silah ve kesici aletlerle vatandaşları tehdit ederek para temin ettiği tespit edilen ve haklarında çeşitli suçlardan aranmaları bulunan 4 şüpheli, eş zamanlı şafak operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ve kesici aletler kullanarak, tehdit ve hakaret gibi yöntemlerle vatandaşları korkutan, paniğe sevk eden ve bu şekilde para aldığı tespit edilen C.A. (24), M.K. (25), A.B. (31) ve İ.A. (34) isimli şahıslara yönelik şafak operasyonu düzenledi.

Operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 4 şüphelinin evlerinde arama yapıldı. Aramalarda, suçta kullanıldığı değerlendirilen 2 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 2 şarjör, 17 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, ruhsatsız av tüfeği, av tüfeği şarjörü, 8 adet 12 kalibre av tüfeği fişeği (kartuşu), muşta, bıçak, uyuşturucu madde öğütme aparatı, 14 gram kenevir tohumu, 5 gram esrar maddesi, uyuşturucu madde tüketiminde kullanılan sigara sarma kağıdı ve 5 uyuşturucu hap ele geçirildi.

C.A. (24), M.K. (25) ve İ.A. (34) isimli şahısların "dolandırıcılık, yaralama, hakaret, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak, kabul etmek ve satın almak" olmak üzere çok sayıda suçtan aranma kayıtlarının olduğu tespit edildi.

İfadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen 4 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

AW884785_04

AW884785_02

AW884785_03

AW884795_04

Kimliği belirsiz genç bir kız cesedi bulundu
Kimliği belirsiz genç bir kız cesedi bulundu
İçeriği Görüntüle

Otelde içki içtikten sonra hayatını kaybetti!
Otelde içki içtikten sonra hayatını kaybetti!
İçeriği Görüntüle

2 aylık bebeğini 6. kattan atmıştı. Bebeğin babası araştırılıyor!
2 aylık bebeğini 6. kattan atmıştı. Bebeğin babası araştırılıyor!
İçeriği Görüntüle

Gazi Ortaokulu’ndan cinsel istismar iddiasına cevap
Gazi Ortaokulu’ndan cinsel istismar iddiasına cevap
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Virda Şahin