Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan yaptığı açıklamada, “Planlı Sürdürülebilir Kalkınma modeli ile yeni sanayi, tarım ve hayvancılık bölgeleri kamu eliyle tesis edilecek. Yeni ticaret bölgeleri ve koridorları ile hem bölgesel gelişme farklılıkları azaltılacak hem de kırsaldan kente göç yavaşlatılacak” dedi.

Turhan açıklamasında, “Çaycuma Belediye Başkanı  Bülent Kantarcı’nın 1. Sınıf tarım arazilerinin yok edilmemesi noktasında yapmış olduğu Söylemini değerli buluyorum. Zafer Partisi olarak il günden beri Çaycuma bölgesinde betonlaşmanın önüne samimiyetle sahip çıkmalıyız Filyos vadisinde tarımın gelişmesi noktasında bir çalışma Zafer Partisi olarak başlatmış bulunuyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Tarım ve Kalkınma politikalarından sorumlu Genel başkan yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Alagöz ile bölgemizin planlı ve bölgesel kalkınma modeli üzerine ciddi bir çalışma içerisindeyiz.  4 Deniz 4 Bölge projemiz ile Zonguldak’ın ve Batı Karadeniz bölgemizin tüm değerlerine sahip çıkacağız. Karadeniz’in Efesi diye anılan Filyos’umuzdaki antik kent ile turizmden, Çaycuma’da tarım ve hayvancılıktan, vazgeçmeyeceğiz. Aksi tutum içerisinde bulunmamız mümkün değil

Dolayısıyla bu konuda Bülent Kantarcı’nın bu konuda arkasında olduğumuzu söylemek bizim vatansever, tutarlı ve Zonguldak siyasetini okuyan politikalarımızdan kaynaklanmaktadır.  Vatan toprağının her karışı değerlidir ve erozyonla yitip gitmesi asla bağışlanamaz.

Zafer Partisi iktidarında vatan toprağı, o vatan üzerindeki evlatlarını besleyecek verimliliğe kavuşturulacaktır. Zafer Partisi iktidarında çiftçimiz; mazot, gübre, ilaç, yem fiyatlarının baskısı altında bırakılmayacaktır. Bitkisel ve hayvansal üretim girdilerindeki dolaylı vergiler (ÖTV, KDV gibi) tamamen sıfırlanacaktır.

Değerli Çaycumalı hemşehrilerime sesleniyorum. Tarım arazilerinizin üzerinde betonlaşmaya izin vermeyin. Köylülerimize de tarıma elverişli Arazilerini satmamalarını tavsiye ediyorum. Zafer Partisi Köylerde yaşamı yenden sağlayacak” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin