Zihinsel engelli oğluna kötü muamele iddiasıyla gözaltına alındı! Zihinsel engelli oğluna kötü muamele iddiasıyla gözaltına alındı!

İstanbul Haber - Beşiktaş'ın Kuruçeşme Mahallesi'nde, tarihi bir binanın restorasyon çalışmaları sırasında yaşanan olayda duvar çökmesi meydana geldi. Çökme sonucunda restorasyon çalışmalarında görev alan 22 yaşındaki stajyer, enkaz altında kaldı. Kurtarma ekipleri, genci enkaz altından çıkarabilmek için çaba harcıyor.

Olay, Kuruçeşme Mahallesi'nde gerçekleşti. Üç katlı tarihi bir binanın restorasyon çalışmaları sırasında duvarda meydana gelen çökme nedeniyle, restorasyon ekibinde yer alan genç stajyer enkazın altında kaldı. Yaşanan acil durumun ardından bölgeye çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Kurtarma ekipleri, enkaz altında mahsur kalan genci kurtarmak için büyük bir özveriyle çalışıyor.

Polis ekipleri de olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. İHA

Film sahnesi değil tasarlanmış cinayet: Müşteri gibi taksiye binip kafasına sıkmışlar Film sahnesi değil tasarlanmış cinayet: Müşteri gibi taksiye binip kafasına sıkmışlar

81 yaşındaki Yaşar Dede, üniversite hayali için mücadele ediyor 81 yaşındaki Yaşar Dede, üniversite hayali için mücadele ediyor

ATM önünde sıra kavgası kanlı bitti! ATM önünde sıra kavgası kanlı bitti!

İmam babanın en zor anı; Oğlunun cenaze namazını kıldırdı İmam babanın en zor anı; Oğlunun cenaze namazını kıldırdı

Editör: Virda Şahin