Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1 Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1

Süper Amatör Lig ekiplerinden Ereğli Akınspor’da hoca yine değişti. Ereğli ekibini Ahmet Terzi ve Cengizhan Aydemir’den sonra Ercan Yaman çalıştıracak.

Ahmet Terzi’nin ilk 5 hafta görev yaptığı, ardından takım kaptanı Cengizhan Aydemir’in antrenör-futbolcu olarak 6 ve 7’nci haftalarda sorumluluk üstlendiği Ereğli Akınspor’da kalan haftalarda antrenörlük görevini Ereğlili tecrübe Ercan Yaman yapacak.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor’da uzun yıllar A takım ve alt yapıda başarıyla görev yapan bu sezon başında Ereğli Belediyespor kadın futbol takımıyla Süper Lig serüveni yaşayan Yaman, meslek kariyerini Akınspor’la sürdürecek.

Ereğli futbolunu çok iyi bilen, Süper Amatör Lige hiç yabancı olmayan Ercan Yaman, yönetimle sağlanan anlaşma üzerine yeni takımında işbaşı yaptı. Genç teknik adam, bugün eşofmanları giyip kırmızı-beyazlı takımın başında sahaya inecek.

UMUTLAR TAZELENDİ

Akınspor Kulübü’nün spor kamuoyuna “Hoş geldin Ercan Yaman” sözleriyle duyurduğu hoca transferiyle şampiyonluğa dair umutlarını tazeleyen Ereğli Akınspor’da ilk hedef, lider Mavi Şimşekspor’la aradaki 5 puanlık farkı aşağıya düşürmek.

İLK MAÇI DERBİ OLACAK

İlginç tesadüf Ercan Yaman da ilk 3 puan sınavını hafta sonu Mavi Şimşekspor’a karşı verecek. Ereğli Beyçayırı’nda oynanacak kritik maça takımı 3 puan parolasıyla hazırlayacak olan Yaman, galibiyetle başladığı takdirde şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerden biri olan liderle aradaki puan farkını 2’ye düşürecek.

SPOR SERVİSİ

1-33

Editör: Hüseyin EKİNCİ